Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 13 2018
2 tükörtojásforma szettben

2 tükörtojásforma szettben, felhő, nap

Hogy igazán különleges legyen a reggeli! Ezeknek a formáknak a segítségével játékos formájú palacsintát vagy tükörtojást készíthet. A készlet egy kör és egy nap-felhő alakú formát tartalmaz, mindkettőt olyan praktikus nyéllel látták el, amelyek révén a formák könnyen kivehetők a serpenyőből. Tökéletes napsütés tükörtojáshoz Annak érdekében, hogy a nap-felhő formában elkészülő tükörtojás tényleg úgy nézzen ki, mint a nap és a felhő, először válassza szét a tojást. Ezután a serpenyőben a tojásfehérjét a felhő-, a tojássárgáját pedig a napformába öntse. Így máris ragyogóan indulhat a nap!


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.