Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 15 2016
2 uzsonnásdoboz szettben

2 uzsonnásdoboz szettben

Sokszínű változatosság Ebből a vidám uzsonnásdobozból még jobban ízlik az uzsonna! A fedelek és a dobozok tetszés szerint összeilleszthetők. Különböző kombinációk lehetségesek - kedvtől és a kedvenc színtől függően. A kiváló minőségű műanyagból készült dobozok kényelmesen, mosogatógépben tisztíthatók, ha pedig nincs rájuk szükség, helytakarékosan egymásba helyezve tárolhatók. Pattintós zár mindkét oldalon Mindkét oldalon pattintós zárral látták el a dobozokat, ami megkönnyíti a kinyitást. A fedelek cseréje is nagyon egyszerű.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 15/2016  Az otthon ízei

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.