Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 39 2017
2 vágódeszka szettben

2 vágódeszka szettben

Kenyér vagy zöldség, hús vagy hal: ez a két különböző méretű vágódeszka tökéletes alapot biztosít a hozzávalók és az élelmiszerek feldolgozásához. A kis deszka, akárcsak a nagy, tálaláshoz is használható. A nagy vágódeszka olyan bordázott felülettel rendelkezik, amely kenyérmorzsák vagy folyadék összegyűjtésére is alkalmas. Biztonságos munkavégzés A műanyagfelületek vágás közben kímélik a pengéket, az oldalsó csúszásgátló pedig arról gondoskodik, hogy a deszkákat biztonságosan meg lehessen fogni, és hogy munkavégzés közben optimális tartást biztosítsanak.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.