Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 16 2018
2 vákuumos dobozfedél szettben

2 vákuumos dobozfedél szettben

Ezek az újrafelhasználható vákuumos dobozfedelek ideálisak konzervek, tálak, üvegek és egyéb edények lezárásához, valamint helyettesítik az egyszer használatos alu- és a frissen tartó fóliát. Az edényben az ujjal történő könnyű lenyomást követően vákuum keletkezik - így csaknem légmentesen lezárja az edényt. A vákuum arról gondoskodik, hogy a szagok ne jussanak ki az edényből, amelynek tartalma ezáltal tovább marad friss. Nyitáskor csak meg kell emelni oldalt, ezen kívül a dobozfedelek kényelmesen, mosogatógépben tisztíthatók.
1 495 Ft
1 495Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.