Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 35 2017
2 vákuumos tároló tasak szettben, álló

2 vákuumos tároló tasak szettben, akasztható

A téli és nyár ruhák helytakarékos és védett tárolása nem is olyan egyszerű feladat, hiszen rengeteg levegőt is csomagolunk hozzájuk. Ezeknek a vákuumos tároló tasakoknak az esetében a levegő azonban porszívó használatával egyszerűen kiszívható - így máris 75%-os helymegtakarítás érhető el. Védett tárolás A tartósan használható tárolótasakok optimális védelmet biztosítanak a por, a nedvesség, a szagok és a molylepkék ellen. Az átlátszó fóliának köszönhetően a tasak tartalma jól látható, a belső vállfatartóval és kampóval pedig kényelmesen a szekrénybe akasztható. A tasakok tartósan használhatók, a hosszú oldalon található nyílásnak köszönhetően egyszerűen megtölthetők - ezáltal ruhák tárolására is kiválóan alkalmasak.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 35/2017  Varrás & tárolás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.