Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 28 2018
2 XXL vákuumos tárolótáska szettben

2 XXL vákuumos tárolótáska szettben

Ez a két nagyméretű vákuumos tasak olyan terjedelmes kiegészítők tárolására szolgál, mint például a bőröndök vagy babakocsi, de kerti textíliák vagy ágyneműk is portól, nedvességtől, szagoktól és molylepkéktől védetten tárolhatók bennük. A levegő porszívó segítségével egyszerűen kiszívható belőlük - ezáltal textíliák tárolásakor akár 75%-nyi helyet is megtakaríthat. A tasakok hosszú távon használhatók, a hosszú oldalon található nyíláson keresztül könnyen megtölthetők, a használati útmutató pedig a hátoldalon található.
3 995 Ft
3 995Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 28/2018  Tárolási tippek & ötletek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.