Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 46 2017
25 LED-es karácsonyfagyertya szettben

25 LED-es karácsonyfagyertya szettben

Ünnepi hangulatú karácsonyi világítás anélkül, hogy felügyelni kellene a gyertyákra? Ezzel a készlettel mindez lehetséges. 25 olyan vezeték nélküli, elemmel működő LED-es gyertyából áll, amely minden karácsonyi helyiséget meghitt, meleg fénybe borít - tűzveszély nélkül. Távirányítóval és időzítővel A gyertyák kényelmesen be- és kikapcsolhatók egy olyan távirányító segítségével, amely körülbelül öt méteres hatótávolsággal rendelkezik. Ezt a feladatot azonban az időzítőfunkcióra is hagyhatja: ez ugyanis arról gondoskodik, hogy a gyertyák hat óra elteltével automatikusan kikapcsoljanak, majd 18 óra elteltével automatikusan újra bekapcsoljanak. Bel- és kültéri használatra A gyertyák nappaliban, erkélyen, kertben vagy teraszon egyaránt használhatók, a világítási időtartam pedig egy elemkészlettel legalább 120 órát tesz ki - ez akár két karácsonyra is elegendő.
15 995 Ft
15 995Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 46/2017  Ünnepi készülődés

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.