Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

3 ajándékcsomagoló tasak szettben

1 595Ft -25%
1 195Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható

3 ajándékcsomagoló tasak szettben

Megrendelési szám 44631
Boros- vagy pezsgősüvegekhez használható. Megerősített alj. Piskótafül minden oldalon.

Szín:

szürke, piros és barna – mindegyik csillogó, nyomott mintával

Méret:

szé x ma x mé kb. 10 x 40 x 10 cm
Az FSC védjegyet azok a termékek viselhetik, amelyek gyártásához példaszerűen megművelt erdőkből származó nyersanyagot használtak fel, és melyek az FSC szigorú irányelvei szerint, függetlenül kerülnek tanúsításra.
Az FSC® tanúsítással rendelkező papír ötleteink JÓT TETTÉL jelöléssel rendelkeznek, mivel a papír gyártása során példaszerű erdőgazdálkodásokból származó papírt használtunk fel.

A JÖVŐRE TEKINTVE
Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Minden olyan döntéssel, mellyel FSC® tanúsítással rendelkező papírtermékeket vásárolsz, hozzájárulsz az erdők fontos szerepének megőrzéséhez. Biztos lehetsz abban is, hogy az erdőben dolgozók jogait és biztonságos munkakörülményeit betartják. A természet iránt érzett szeretet miatt jó ötletek papírból / kartonból.
tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelési szám:

44631

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.