Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 41 2018
3 az 1-ben aerobic steppad

3 az 1-ben aerobic steppad

A fitnesz fontos része az egészségmegőrzésnek, de a jó közérzetnek és a belső egyensúlynak is. A kiegyensúlyozottság elérése érdekében ez az eszköz sokoldalú, egyénre szabott, egész testes edzést biztosít minden edzettségi szintnek megfelelően. A step-, fekvőtámasz- és egyensúlyozó padként szolgáló eszköz legfeljebb 120 kg-ig terhelhető. Sokoldalú és egyénre szabottan használható A sporteszköz alján helyezkedik el a csúszásmentes kialakítású egyensúlyozó pad, a felső oldalon pedig a fogantyúk, valamint a sokoldalú steppad. Az oldalsó fogantyúk segítségével azok a kiegészítő erősítő- és egyensúlygyakorlatok végezhetők, amelyek a gyakorlatok leírását tartalmazó, mellékelt DIN A3-as méretű poszteren láthatók. A poszteren a rányomtatott összeállítási útmutató is megtalálható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 41/2018  Sportruhák hideg napokra

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.