Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2018
3 az 1-ben összehajtható lámpa

3 az 1-ben összehajtható lámpa

Sokoldalúan használható Ez az erős, ütésálló műanyagburkolattal készült összehajtható lámpa függőlámpa, állólámpa és zseblámpa egyben és például kempingezés és egyéb szabadtéri tevékenységek közben tesz jó szolgálatot. Helytakarékosan összehajtva minden hátizsákban és táskában elfér. A felhajtható fül fogantyúként és a lámpa felakasztására szolgál. A felfröccsenő víz ellen védett lámpa vízen is, például kenuzás vagy csónakázás közben is szívesen látott vendég a fedélzeten. Melegfehér fénnyel világító LED-ek A kempinglámpa melegfehér fénnyel világító LED-jeivel kellemes fényt biztosít, például esti olvasáskor a sátorban. Két világítási fokozat és villogó funkció is választható. Egy készlet elemmel mintegy 15 órán át világít.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2018  Akár 50% kedvezménnyel

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.