Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 14 2012
3 ékszerfogó szettben

3 ékszerfogó szettben

1 hajlított laposfogó, 1 kúpos ékszerfogó és 1 oldalvágó ékszerfogó. Karkötők, nyakláncok, fülbevalók és hasonlók készítéséhez. Csúszásmentes markolatuk kényelmes és biztonságos munkavégzést tesz lehetővé. A pengék kiváló minőségű króm-vanádium-acélból készültek. Rugósak – a fogók használat után automatikusan kinyílnak. • Hajlított laposfogó: aprólékos munkavégzés közben biztos tartásról gondoskodik, pl. kapcsok rögzítésekor vagy pattintós gyöngyök összenyomásakor • Kúpos ékszerfogó: ideális drót megmunkálásához és hajlításához – karikák és ívek készítéséhez, pl. fülbevalóhoz • Oldalvágó ékszerfogó: sokoldalúan használható ékszerek vagy modellező drótok és karikák vágásához, ill. rövidítéséhez
2 890 Ft
2 890Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 14/2012  Hurrá, barkácsolunk!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.