Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 13 2017
3 kineziológiai szalag szettben

3 kineziológiai szalag szettben

A célzottan alkalmazható szalagok tartást biztosítanak a szalagoknak és az ízületeknek Ezek a latexmentes kineziológiai szalagok kíméletes megtámasztást nyújtanak az izmoknak, ínszalagoknak és ízületeknek. Bőrre ragaszthatók és sokoldalúan használhatók például a tarkó és a térd környékén, ill. a lábfejen. A gyógyászati ragasztószalagok lélegzőek és vízállóak - rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak pl. zuhanyozáskor vagy sportolás közben. Képekkel illusztrált, részletes útmutatót is tartalmaz az egyszerű használat érdekében.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.