Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 3 2018
3 mikroszálas konyharuha szettben

3 mikroszálas konyharuha szettben

Mindentudó segédeszközök törölgetéshez és polírozáshoz Méghozzá gyorsan és csíkmentesen! Ezek a kendők nedvszívók, gyorsan száradnak, és főként edényekhez, üveghez és evőeszközökhöz használhatók. Ezen kívül a konyharuhaszett például olyan felületek megszárításához is ideális, mint tükör, csempe, üvegkerámia főzőlap, ablak vagy autófesték. Két oldal különböző felületekhez Mindegyik kendő két különböző oldallal rendelkezik az univerzális alkalmazás érdekében: a hosszú szálú oldal különösen egyenetlen felületekhez, míg a kockás oldal kifejezetten sima felületekhez használható. A tartós és nem bolyhosodó háztartási segédeszköz optimális tisztításról gondoskodik oly módon, hogy a fellazított port és a szennyeződést a finom szálak gyűjtik össze.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.