Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 5 2018
3 női alsó szettben

3 női alsó szettben

Jó közérzetet biztosító fehérnemű Ezek a selymesen fénylő alsók több tekintetben is lenyűgözőek: puha microtouch anyaguknak köszönhetően kellemes viseletet biztosítanak és szegély nélkül készültek - így nem hagynak nyomot a bőrön. A különösen lapos eldolgozás révén még szorosan illeszkedő ruha alatt sem látszanak át. Az elasztán arról gondoskodik, hogy ezek az alsók formatartók legyenek, valamint tökéletesen álljanak és rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak. Mindegyik alsót pamut lépésbetéttel, a derékrészt pedig finom csipkével látták el.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.