Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 3 2017
3 részes fiú pizsamaegyüttes, kék

3 részes gyerek pizsama, kék

3 részes: póló, rövid és hosszú pizsamanadrág biopamutból Egy álomszép kombináció! Ebben a kiváló minőségű, tiszta biopamutból készült, 3 részes pizsamában különösen jól alszanak majd a gyerekek. Rövid vagy hosszú változat? Most választhatnak a kicsik: a rövid pizsamanadrág kis hajtókával készült, a csíkos, hosszú pizsamanadrág végét pedig puha, rugalmas szegély díszíti. Mind a rövid, mind pedig a hosszú nadrágot állítható bőségű derékrésszel látták el, ezért különösen kényelmesek. A trendi versenyautós mintával, kerek nyakkivágással és raglánujjal készült felső teszi a pizsamaegyüttest tökéletessé.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.