Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 13 2018
3 tárolódoboz szettben

3 tárolódoboz szettben

Ennek a változatos rekeszfelosztást biztosító, kivehető betétekkel ellátott három tárolódoboznak köszönhetően minden lehetséges kellék megfelelően tárolható, szétválogatható és szállítható. Az egyik, mintegy hét centiméter magas, valamint a másik két, mintegy öt centiméter magas doboz külön-külön vagy kombinálva használható, egymásba helyezhető és oldalsó csatokkal zárható. Hogy mindig kéznél legyen a megfelelő doboz A könnyű szállítás érdekében a fedélen egy olyan fül található, amely mindegyik dobozhoz illik. A dobozok 34 orsó cérna számára alkalmas kiegészítő cérnatartó betéttel rendelkeznek - ha pedig nincs rájuk szükség a kézimunka során, élelmiszerek tárolásához és szállításához is használhatók.
3 995 Ft
3 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.