Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 32 2018
3 univerzális tisztítókendő szettben

3 univerzális tisztítókendő szettben

Ezek a kendők igazán sokoldalúak és az egész házban használhatók. Szárazon és nedvesen egyaránt használhatók, valamint a legkülönfélébb felületek tisztítására alkalmasak: például munkalapokhoz, mosogatókhoz, csempékhez vagy mosdókagylókhoz. A kendők különböző színűek, így könnyen megjegyezhető, hogy melyik kendő milyen feladatra alkalmas. Takarítás és környezetbarát használat A tisztítókendők tartósak, nem bolyhosodnak és kiváló nedvszívók. A speciális anyagösszetétel révén viszonylag kevés tisztítószerrel és vízzel oldják fel a zsírt és a szennyeződést - ez pedig kíméli a környezetet és a természeti erőforrásokat.
2 495 Ft
2 495Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

2 speciális tisztítógumi szettben

Fém, fa, bőr, szilikon stb. tisztításához és súrolásához
2 995 Ft Quickshop

2 száraz törlőkendő szettben

Gyors és csíkmentes szárazra törléshez
2 795 Ft 2 295 Ft Quickshop

Szilikon mosogatókendő

Újrafelhasználható és különösen higiénikus
1 495 Ft Quickshop

2 speciális tisztítókendő szettben

Dörzsölő betétek a makacs szennyeződésekhez
2 495 Ft 1 995 Ft Quickshop