Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 37 2016
4 darabos törlőkendőkészlet

4 darabos törlőkendőkészlet

Most minden felülethez megtalálja a megfelelő kendőt. A szett négy hosszú élettartamú, nem bolyhosodó és kiváló nedvszívó törlőkendőt tartalmaz. A mikroszálas kendőkkel történő tisztítás különösen környezetbarát, hiszen kevés tisztítószerrel és vízzel is eltávolítja a zsírt és a szennyeződést. 1 törlőkendő 1 törlőkendő különböző oldalakkal: alsó oldala makacs szennyeződésekhez és felső, puha oldala kényes felületekhez 1 ablaktörlő kendő alapos, nedves tisztításhoz és csíkmentes szárazra törléshez 1 portörlő kendő a por optimális összegyűjtéséhez
1 895 Ft
1 895Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.