Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 19 2018
4 kristálypohár kézműves sörhöz szettben

4 kristálypohár kézműves sörhöz szettben

Minden sörfajtának megvan a maga karaktere - ez pedig csak a megfelelő kialakítású pohárban bontakozhat ki. Ez a söröspohár készlet négy olyan pohárból áll, amelyek tradicionális formái tökéletesen harmonizálnak a különböző fajtákkal. Mindegyik pohár kiváló minőségű kristályüvegből készült. Kiváló feltételeket biztosítanak tehát ahhoz, hogy megismerhesse kedvenc sörének új oldalát - vagy talán egy új kedvenc fajtát fedezhessen fel. Búzasörös pohár A búzasörös poharat szigorú értelemben véve "fehérsörös pohárnak" kellene hívni, ezen kívül minden megfelelő sör vagy búza ale sör fogyasztására alkalmas. A magas forma sokáig tartja frissen a sört, hagyja érvényesülni a legtöbb búzasörre jellemző bukét és aromákat. Tulipán söröspohár A tulipán söröspohár ideális pilsner típusú sörökhöz vagy kézműves ale sörökhöz. A viszonylag nagy szájú klasszikus tulipánforma kiválóan alkalmas erőteljes aromájú sörökhöz. Lágersörös pohár A lágersörös pohár ideális világosabb lágersörökhöz, ale sörökhöz vagy erős angol ale sörökhöz. Kissé szélesebb szájának köszönhetően az aromák minden kortynál optimálisan érezhetők. Belga búzasörös pohár A belga búzasörös pohárban az India ale és természetesen a Belgiumból származó klasszikus búzasör érvényesül különösen jól. A szűk peremátmérő optimálisan a szájpadlás közepére tereli az aromákat.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.