Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 49 2018
4 kristálypohár kézműves sörhöz szettben

4 kristálypohár kézműves sörhöz szettben

Minden sörfajtának megvan a maga karaktere - ez pedig csak a megfelelő kialakítású pohárban bontakozhat ki. Ez a söröspohár készlet négy olyan pohárból áll, amelyek tradicionális formái tökéletesen harmonizálnak a különböző fajtákkal. Mindegyik pohár kiváló minőségű kristályüvegből készült. Kiváló feltételeket biztosítanak tehát ahhoz, hogy megismerhesse kedvenc sörének új oldalát - vagy talán egy új kedvenc fajtát fedezhessen fel. Búzasörös pohár A búzasörös poharat szigorú értelemben véve "fehérsörös pohárnak" kellene hívni, ezen kívül minden megfelelő sör vagy búza ale sör fogyasztására alkalmas. A magas forma sokáig tartja frissen a sört, hagyja érvényesülni a legtöbb búzasörre jellemző bukét és aromákat. Tulipán söröspohár A tulipán söröspohár ideális pilsner típusú sörökhöz vagy kézműves ale sörökhöz. A viszonylag nagy szájú klasszikus tulipánforma kiválóan alkalmas erőteljes aromájú sörökhöz. Lágersörös pohár A lágersörös pohár ideális világosabb lágersörökhöz, ale sörökhöz vagy erős angol ale sörökhöz. Kissé szélesebb szájának köszönhetően az aromák minden kortynál optimálisan érezhetők. Belga búzasörös pohár A belga búzasörös pohárban az India ale és természetesen a Belgiumból származó klasszikus búzasör érvényesül különösen jól. A szűk peremátmérő optimálisan a szájpadlás közepére tereli az aromákat.
3 995 Ft
3 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

4 tányéralátét szettben

Kiváló minőségű bordás anyag csíkos mintával
3 495 Ft 2 295 Ft Quickshop

Elektromos tejhabosító, fekete

Tökéletes tejhab vagy meleg tej pár pillanat alatt
14 995 Ft Quickshop

Szobainas, fehér

Vidéki stílusú termékcsaládunk tagja
15 995 Ft Quickshop

4 teasütemény kiszúró szettben

A bemetszés révén a keksz a csésze szélére helyezhető
1 995 Ft Quickshop

4 LED-es teamécses szettben, piros

Lobogó gyertyalánghatás - tűzveszély nélkül
1 995 Ft 1 695 Ft Quickshop

3D kekszsütő forma, 6 különböző minta

Szilikon sütőforma 24 háromdimenziós keksz készítéséhez
3 495 Ft 2 995 Ft Quickshop

Szilikon fondantforma,9×12 cm

Apró süteménydekorációk egyszerű elkészítéséhez
1 695 Ft 995 Ft Quickshop