Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 38 2016
4 LED-es valódi viaszgyertya szettben

4 LED-es valódi viaszgyertya szettben, távirányítós

Hangulatos karácsonyi dekoráció A gyertyák egyszerűen hozzátartoznak a karácsonyi dekorációhoz! Ezek a melegfehér fénnyel világító LED-es gyertyák valósághűen utánozzák a gyertyafényt és hangulatos fénybe öltöztetik a helyiséget - tűzveszély nélkül. A négy beszúrós gyertyatartónak köszönhetően tökéletesen az adventi koszorúra illeszthetők. 100 órányi gyertyafény A LED-es valódi viaszgyertyák kényelmesen, távirányítóval vagy az alján található kapcsoló segítségével be- és kikapcsolhatók. Egy készlet elem mintegy 100 órányi gyertyafényt biztosít. A készlet tartalmazza a gyertyákhoz és a távirányítókhoz szükséges (AA típusú) elemeket, akárcsak a használati útmutatót.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 38/2016  Konyha, dekoráció & kert

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.