Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 35 2017
4 nyomtatható, vasalható fólia szettben

4 nyomtatható, vasalható fólia szettben

Előbb még az okostelefonon volt, most meg már a pólót díszíti - a vasalható fóliának köszönhetően mindez nem gond! A rávasalható fóliák segítségével nagyon könnyen felviheti kedvenc képeit és legszebb felvételeit a megfelelő textíliákra: csak nyomtassa rá a kívánt mintát egy hagyományos tintasugaras nyomtatóval a fóliára, majd vasalja fel, máris kész az egyedi ruhadarab. Világos és sötét textíliákhoz A készlet két fóliát tartalmaz világos és két fóliát sötét textíliákhoz - mindegyik fólia DIN A4-es formátumú. Lenvászon és pamuttextílián használhatók, a fólián lévő segédvonalak lehetővé teszik a minták precíz kivágását.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 35/2017  Varrás & tárolás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.