Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 36 2016
4 samott pizza- és kenyérsütő kőlap

4 Samott pizza- és kenyérsütő kőlap szettben

Otthoni pizzéria Pizza, kenyér vagy focaccia - ropogósan friss és kreatív módon összeállított: a samottkővel mindez lehetséges. A lekerekített sarkokkal ellátott, négy különálló részből álló kő valamennyi kereskedelmi forgalomban kapható sütőben használható és 300 °C-ig hőmérsékletálló. Az igény szerint összeállítható lapok kemencévé változtatják át az otthoni sütőt, tisztításkor pedig egyszerűen nedves ruhával letörölhetők - az elkészült étel biztonságos kivételéről gondoskodó falapát, valamint receptjavaslat is tartozik a készlethez.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 36/2016  Így főz a világ

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.