Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 8 2018
5 doboz szettben, levél mintás, különböző méret

5 doboz szettben, levél mintás, különböző méret

A rend a kisebb dolgoknál kezdődik: a régi levelezőlapoktól a töltőkábelekig vagy ékszerekig és kiegészítőkig mindig vannak a lakásban olyan holmik, amelyeknek helyet kell találni. Ez az öt dobozból álló készlet mutatós megoldást kínál erre. 5 különböző méret Mindegyik doboz másként néz ki és másmilyen méretű - és mind az öt kiváló minőségű, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, kasírozott kartonból, valamint igényes, nyomott mintával készült. Ha pedig nincs szükség kiegészítő tárolóhelyre, a dobozok egymásba helyezve, helytakarékosan tárolhatók - vagy akár ajándékdoboznak is kiválóan alkalmasak.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.