Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 2 2017
6 mikroszálas univerzális tisztítókendő szettben

6 mikroszálas univerzális tisztítókendő szettben

A kiváló minőségű mikroszálakból készült tisztítókendők tartósak, nem bolyhosodnak és kiváló nedvszívók. Nedvesen és szárazon is használhatók, és számos olyan felületen használhatók, mint a munkalapok, mosogatók, csempék vagy mosdókagylók. Praktikus A kendők, például mosás után, a különböző háztartási felhasználást szimbolizáló belekötött logók segítségével könnyen megkülönböztethetők egymástól. Kevés tisztítószerrel és vízzel is eltávolítják a zsírt és a szennyeződést, ennek köszönhetően nem csak praktikusak, hanem környezetbarát tulajdonságúak is. Kiváló minőségű mikroszálak Optimális tisztítás: a port és a szennyeződést fellazítja, melyet aztán a finom szálak gyűjtenek össze.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 2/2017  Tiszta otthon

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.