Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 19 2018
8 kukoricacső tartó szettben

8 kukoricacső tartó szettben

Grilleszköz A grillezett kukoricacső olyan, akár egy költemény - főleg, ha még forrón gőzölögve fogyaszthatjuk el. Ezeket a kukoricacső tartókat kifejezetten erre a célra tervezték: a famarkolatoknak köszönhetően garantáltan nem égeti meg az ujját. A kiváló minőségű, rozsdamentes nemesacélból készült háromágú villára a kemény cső mentén tűzhető fel a kukoricacső és biztonságosan kézben tartható még abban az esetben is, ha a zöldség meg van vajazva. És hogy a következő grillezéskor hiánytalanul meglegyen valamennyi kukoricacső tartó, tárolódoboz is tartozik hozzá.
2 995 Ft
2 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.