Schließen

A dzsungel varázsa

Fürdőszobai textilek & kiegészítők

Kedvenceink a kollekcióból

Üde színek, trendi minták

Fürdőszobai textilek & kiegészítők

Trendi felfrissülés

Trópusi stílus fürdőszobájába

A törölközőkön, zuhanyfüggönyön és kádkilépőn visszaköszönő trendi tigrismintának köszönhetően egzotikus hangulat költözik fürdőszobájába. És ami ehhez tökéletesen illik: textilek & kiegészítők trópusi színekben és nyomott levélmintákkal a 100% biopamutból álló fürdőlepedőkön.

Stílusos fürdőszoba

Vadító tigris

A merészebb mintákat kedvelőknek: a törölközőket, zuhanyfüggönyt és kádkilépőt díszítő trendi tigrismintákkal egzotikus hangulat költözik fürdőszobájába. És ami ehhez tökéletesen illik: a 100% biopamutból álló fürdőlepedőket díszítő trópusi levélminta.
Így igazi a dzsungelhangulat!
 
    
 
  
    
   
Sajnos már elfogyott
 
     
  
 
Sajnos már elfogyott
 
 
 
  
  
    
  
Sajnos már elfogyott

Az ápolt megjelenésért

Test- & szépségápolási kiegészítők

Üdv, szépség!

Jól érzem magam!

A szépségápolással kapcsolatos legjobb ötletek

Az új kollekciónkban szereplő, bőr & fogak tisztítására szolgáló szépségápolási segédeszközöknek, jótékony maszkoknak és professzionális bőrápoló kiegészítőknek köszönhetően tetőtől talpig csodálatos érzéssel ajándékozhatja meg magát - és felkészülten indíthatja a napot!
  
  
Sajnos már elfogyott
  
  
 
  
  
  
  
  
   

Modern megjelenés

Fürdőszobai kellékek & kiegészítők

Kezdje a napot madárénekkel!

Ez a kis bambusz doboz vidám madárcsicsergéssel kíséri végig a fürdőszobában töltött időt. A kis készülék a mozgásérzékelőnek köszönhetően a fürdőszobába belépve automatikusan bekapcsol - hogy kellemesen indulhasson a nap.
Megnézem
 
 
    
    
 
  
    
 
 
  
Sajnos már elfogyott
 
 

Praktikus megoldások

Kiegészítők kisebb fürdőszobákba

Stílusos fürdőszoba

Bútorok & kiegészítők

EGYÜTT TUDUNK VÁLTOZTATNI!

Mindannyian felelősséggel viseltetünk a világ iránt, amelyben ma és holnap élünk. Ezért mi a Tchibo-nál 14 éve azon dolgozunk, hogy termékeink méltányos módon készüljenek - tiszteletben tartva környezetünket és azokat az embereket, akikkel együtt dolgozunk. Már számos területen sikert értünk el, amire büszkék vagyunk. Egyúttal azt is tudjuk, hogy még mindig sok a teendőnk - ez azonban egyedül nem, hanem csakis együtt sikerülhet. Együtt azokkal az emberekkel, akik termékeinket gyártják, és együtt Önökkel - vásárlóinkkal, akik termékeinket választják. A témával kapcsolatban további információkat talál a https://www.tchibo.hu/fenntarthatosag-a-tchibo-nal-c400107044.html weboldalon.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.