Schließen

A nyár ízei

Eszközök & kiegészítők befőzéshez

Kedvenceink a kollekcióból

Befőzés & ételkészítés

Praktikus konyhai segédeszközök

Tökéletes zöldség-, bogyós gyümölcs- és gyümölcslevek, valamint zselék és gyümölcspépek készítéséhez
 

Kezdődhet a befőzés!

Aki már nyáron befőzi kedvenc gyümölcsét, az még ősszel és télen is élvezheti a nyári gyümölcsök finom ízét!

1. MEGMOSÁS ÉS SZELETELÉS

A gyümölcsöt megtisztítjuk és kis darabokra vágjuk. Eltávolítjuk a rossz részeket.

2. LÉFACSARÁS

Ki sem kell magozni a gyümölcsöt a léfacsaráshoz? A gyümölcsgőzölővel mindez gyorsan és egyszerűen kivitelezhető.

3. BEFŐZÉS

A befőzést állandó kevergetés mellett végezzük, aki pedig édesen szereti, tehet bele cukrot is.

4. BELETÖLTÉS

A masszát befőttes- vagy lekvárosüvegekbe töltjük és már most alig várjuk, hogy kinyithassuk.

Kis üvegek, nagyszerű ízek!

Ennek a négy befőttesüvegnek az esetében mindenki garantáltan azt kapja, amit a legjobban szeret: a finomságokat az üvegekbe teheti, egyszerűen tárolhatja és szervírozhatja - méghozzá újra és újra.

Finom falatok a szabadban

Tároló- & elviteles megoldások

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.