Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

A síléc ördögeinek

Stílusos síruhák az egész családnak

Kedvenceink a kollekcióból

Stílusosan a hóban

Síruházat nőknek

Sí- & téli ruházataink funkciói

✓ Lélegző

DryActive Plus technológiával készült ruháink elősegítik, hogy a nedvesség a textília külső oldalára jusson, ahol aztán gyorsan elpárolog. Így teste úgy marad száraz, hogy közben nem hűl le.

✓ Szélálló

Szélálló - egyúttal lélegző és víztaszító - termékeink anyagán a szél nem tud átjutni, így a testmeleg megmarad.

✓ Vízálló

A vízoszlop arra vonatkozóan szolgál információval, hogy a víz milyen magasan állhatna az anyagon anélkül, hogy a nedvesség áthatolna rajta. A lezárt varrások tovább fokozzák ezt a hatást.

✓ Környezetbarát

ecorepel® bevonatunk lepergeti a vízcseppeket és a szennyeződést. A technológia környezetbarát, ökológiai szempontból lebontható és fluorkarbonmentes.

Jóleső meleg egy síeléssel töltött naphoz

Funkcionális aláöltözetek nőknek

 

Jólesően meleg & kényelmes

Egész télen jó melegben! A funkcionális termo aláöltözeteknek köszönhetően nem kell többet fáznia:

✓ Különösen jól melegít
✓ Lélegző
✓ Nedvességelvezető
✓ Kellemes viselet a COOLMAX® szálaknak köszönhetően
Megnézem

Irány a sípálya!

Síruházat férfiaknak

Biztos kényelem!

Funkcionális aláöltözetek férfiaknak

Vidám pillanatok a hóban

Sí- & téli ruházat gyerekeknek

Divatosan a hegyekben is

Téli ruhák & kiegészítők nőknek

  
  
 
  
   
 
  
  
   
  
  
 
      
  
 
 
  
       

Felkészülve a hideg napokra

Téli ruhák & kiegészítők férfiaknak

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.