Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Fehérnemű alapdarabok

Kényelem a hétköznapokon

Fehérneműk telt idomokra

Hálóruhák 52/54-es méretig

Kényelmes szabadidőruhák

  
2 trikó szettben
Puha single-jersey anyag
3 995 Ft Quickshop
 
Női szabadidőnadrág
4 495 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
 
Női kapucnis köntös, szürke
néhány darab kapható
  
 
 
Női szabadidőfelső, szürke
Kellemesen puha, kevert pamutanyag
6 995 Ft Quickshop
 
3 pár női zokni szettben, fekete
Széles, kényelmes szegéllyel - nem vág be
2 795 Ft Quickshop
   
Női balerina házicipő, virágos
Puhán párnázott fedőtalp
2 995 Ft Quickshop
 
Női trikó, fekete
Pamut-sztreccs anyag
2 295 Ft Quickshop
 
Női poncsó, szürke, 157×70 cm
Többféleképpen hordható: poncsóként vagy köpenyként
3 995 Ft Quickshop
 
Női XL-es multifunkcionális poncsó
Nyitva poncsóként vagy zárva köpenyként hordható
3 995 Ft Quickshop
 
  

Ágyneműk & bútorok a szép otthonért

  
Gumis jerseylepedő, rózsaszín
tól/től 3 995 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
 
Gumis jerseylepedő
tól/től 3 995 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
 
Renforcé ágynemű
10 995 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
 
Perkál ágyneműhuzat
tól/től 7 995 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
 
Gumis jerseylepedő
tól/től 3 995 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
    
Gumis jerseylepedő
tól/től 3 995 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
 
  
     
 
Kárpitos fotel, lábtartóval
Nordic termékcsaládunk tagja
99 995 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
  

Háló- & szabadidőruhák férfiaknak

Fehérneműk férfiaknak

Valamennyi termék a készlet erejéig kapható!

A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
A Cotton made in Africa textíliáink is a JÓT TETTÉL jelöléssel rendelkeznek, mivel segítik a fenntartható pamuttermesztést Afrikában. A kezdeményezés ott körülbelül 670.000 pamuttermelővel dolgozik együtt és a családtagokat is beleszámítva kereken 5,3 millió embernek nyújtanak segítséget saját maguk megsegítésére egy jobb élet érdekében.

SEGÍTSÉG KERESKEDELEMMEL
Társadalmi igazságosság, több bevétel a családoknak és környezetvédelem – Ezek a célok. A termelők képzéseken tanulják meg, hogy hogyan ültessék a pamutot hatékonyan és környezetbarát módon. A nagyobb terméshozammal és a magasabb bevételekkel saját erejükből javítják saját és családjuk helyzetét. Minél több pamutot vásárolnak, annál jobb, mivel a vállalatok által fizetett licencdíjakból a termelési helyszíneken pl. iskolákat támogatnak. Így amellett, hogy a kényelmes viseletű divatot magadnak vásárolod, másoknak jobb jövőt is ajándékozol.
A Lenzing Viscose®-ból készült divat termékei esetén azonnal érzed, hogy JÓT TETTÉL. Mivel különösen lágy tapintással és simulékony eséssel tüntetik ki magukat.

A cellulózszálak azonban nem csupán a bőrnek nyújtanak kellemes érzetet, de a környezetnek is jót tesznek. Növényi nyersanyagokból készült. Ezeket alapvetően fenntartható forrásokból szerzik be. A termelés során mindig ügyelnek arra, hogy a magas fokú minőségi és környezetvédelmi szabványok rendelkezéseit betartsák.
Ami bőrünkkel érintkezik, annak JÓT TETTÉL jelöléssel kell rendelkeznie.
A Lenzing Modal® cellulózszál azt mutatja az utat és segít neked a környezetvédelemben – a maga különlegesen lágy és simulékony módján.

LÁGY A BŐRHÖZ ÉS KÍMÉLI A TERMÉSZETET
A Lenzing Modal® bükkfából kerül előállításra, egy oltalmazott technológiát használó termelési technológiával, az éghajlatot kímélő módon. Az eredmény? Teljes mértékben jó közérzet számodra és a bőröd számára.