Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

A tökéletes nadrág

Alapdarabok minden alkalomra

Kedvenceink a kollekcióból

Bengalin nadrág

Kihangsúlyozza az alakot & rendkívül kényelmes - elegáns szabás egyenes nadrágszárral

Bengalin nadrág

A bengalin nadrágok magas viszkóztartalommal rendelkeznek. A ruhadarab a rugalmas anyagnak köszönhetően ideálisan követi a test vonalát, az elasztántartalom pedig formatartásról is gondoskodik. Kellemes viseletet biztosít, könnyen kezelhető és strapabíró.

Lezser nadrág

Laza & kényelmes - páratlan komfortérzetet biztosít

Farmernadrág

Klasszikus & strapabíró - koptatott hatású, ötzsebes fazon

Farmernadrág

A farmer denimből, vagyis egy olyan pamutszövetből készült, amely elasztántartalmának köszönheti rugalmasságát. Rendkívül strapabíró és kényelmes. A farmernadrág egy olyan sokoldalúan viselhető klasszikus darab, amely egy ruhásszekrényből sem hiányozhat.

Sztreccsnadrág

Könnyen kezelhető & kényelmes - a lezser megjelenésért

Treggings & jeggings

Kényelmes & stílusos - tökéletesen passzol!

Treggings

A treggings kellemesen simul a testre és kényelmesen illeszkedik, akár egy leggings, mégis úgy néz ki, mint egy normál nadrág. A treggings többféle változatban kapható, így sokféleképpen hordható, miközben rendkívül kényelmes viseletet biztosít.

Pixie & bőszárú nadrágok

Trendi & elegáns - különleges szabású és figyelemfelkeltő darabok

Nadrág pöttyös mintával

A mintás - pl. pöttyös - nadrágok felhívják magukra a figyelmet és változatosságról gondoskodnak a ruhásszekrényben. Egyszerű, egyszínű felsőrészekkel remekül kombinálhatók.

A pöttyös nadrághoz

Bő szabású nadrág

A bő szabású nadrág a nadrágszoknyák közé tartozik. A rövidített szabás és a bő nadrágszár a derékra és a bokára irányítja a figyelmet, így ezek a testrészek karcsúbbnak tűnnek.

A bő szabású nadrághoz

Marlene-stílusú nadrág

A magas derekú, elegáns Marlene-stílusú nadrág bő, egyenes nadrágszára majdnem földig ér. Az ilyen szabásvonal elrejti a problémás testrészeket.

A Marlene-stílusú nadrághoz

Harisnyanadrágok & leggingsek

Szorosan illeszkedő & meleg - nem csak a ruha alá!

Nadrágok férfiaknak

Kényelmes viseletek a mindennapokra

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Lenzing Viscose®-ból készült divat termékei esetén azonnal érzed, hogy JÓT TETTÉL. Mivel különösen lágy tapintással és simulékony eséssel tüntetik ki magukat.

A cellulózszálak azonban nem csupán a bőrnek nyújtanak kellemes érzetet, de a környezetnek is jót tesznek. Növényi nyersanyagokból készült. Ezeket alapvetően fenntartható forrásokból szerzik be. A termelés során mindig ügyelnek arra, hogy a magas fokú minőségi és környezetvédelmi szabványok rendelkezéseit betartsák.
Selymesen lágy, nedvességvezető és kiegyenlíti a hőmérsékletet – hogy a JÓT TETTÉL termékek mennyire kellemes érintésűek, azt a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműkkel tudhatod meg. A Lyocell szál kiváló viseleti tulajdonságaival győz meg. Ezenfelül gyártása is rendkívüli mértékben fenntartható.

A TENCEL® szál anyaga cellulóz, melyet FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából nyertek ki. A TENCEL® zárt termelési körben kerül gyártásra. Így biztos lehetsz benne, hogy a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműk nem csak környezetbarátak, de viseletük is kellemes.
Újrahasznosított anyagból készült termékeinkhez újrafelhasználható anyagokat dolgozunk fel, amivel erőforrásokat és energiát takarítunk meg – ezért a többször felhasznált anyag megérdemli a JÓT TETTÉL címkét.

KIVÁLÓAN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ
Újrahasznosított anyagokból készült termékek megvásárlásával a fenntarthatóbb életmód mellett döntesz. Így ugyanis nem mennek veszendőbe értékes nyersanyagok és energia, de a káros égéstermékek mennyisége, valamint a víz és a vegyszerek felhasználása is csökkenthető – termékeink változatlan minősége mellett.