Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 30 2015
Adagoló kozmetikai vattakoronghoz

Adagoló kozmetikai vattakoronghoz

Könnyen hozzáférhető vattakorongok Ennek a kiváló minőségű műanyagból készült adagolónak a használatával gyorsan kéznél vannak a kozmetikai vattakorongok, ha szükség van rájuk. A sminkvatta higiénikusan tárolható és egyesével kivehető belőle. Az átlátszó, időtálló dizájnnal készült adagoló bármely fürdőszobába illik. Fogantyúnyílással ellátott, levehető fafedéllel látták el és kereskedelmi forgalomban kapható vattakorongokkal. kényelmesen, fentről megtölthető. Egyszerűen felszerelhető – öntapadós tesa® ragasztócsíkkal A kozmetikai vattakorong adagoló öntapadós tesa® ragasztócsíkkal rögzíthető a falra, így bármikor nyom nélkül eltávolítható. A praktikus pattintós rögzítésnek köszönhetően tisztításkor egyszerűen levehető.
2 495 Ft
2 495Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.