Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 28 2018
Ágy alatti tároló, 95x18x50cm

Ágy alatti tároló, 95x18x50cm

Kiegészítő tárolóhely minden lakásban van - amely ennek a rendszerező doboznak köszönhetően hihetetlenül jól kihasználható. A doboz kompakt méreteinél fogva ágy alatti tárolóként vagy például a szekrény tetején is használható. Védett tárolóhely A doboz megbízható védelmet nyújt a por, a szennyeződés és a molylepkék ellen, a belehelyezhető oldalfalak révén pedig különösen stabil. Körbefutó kétutas cipzárral, fogantyúval - és ablakkal rendelkezik, amelynek köszönhetően jobban átlátható a tartalma. A kevésbé makacs szennyeződések egyszerűen, nedves ruhával letörölhetők.
2 995 Ft
2 995 Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 28/2018  Tárolási tippek & ötletek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.