Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Ajándék-univerzum

Műszaki cikkek & ajándékötletek

Kedvenceink a kollekcióból

Kezdőmodelljeinkkel Ön lehet a party DJ-je!

Egy party sikerét a megfelelő zene kiválasztása is nagyban meghatározza. És mivel Ön tudja, hogy mi tetszik Önnek és társaságának, egyszerűen válassza ki a kívánt zenét – hogy olyan legyen a party, amilyennek csak szeretné!

✔ Lemezjátszó ✔ Fejhallgató ✔ Hangtechnika fényekkel
Legyen nagyon szép a karácsony

Mókás ünnepeket!

Már amúgy is ünnepi hangulatban vagyunk - most már csak a karácsonyfa körül kell bulihangulatról gondoskodnunk! Hiszen diszkófények, audiotechnika, karaoke & hasonlók szolgálnak pompás ajándékötletként az egész család számára. Így az idei karácsony a szokásosnál is mókásabb lesz!

Indulhat a party!

Különleges fények & kiegészítők házibulikhoz

Vétel bárhol & bármikor

Rádió & zene

Zene & hírek

WLAN internetes rádió

Kedvenc zenéi csupán egy gombnyomásnyira vannak Öntől. Bármilyen rádióadót foghat WiFi-n keresztül, és lehetőség van a kedvencek tárolására. Okostelefonját vagy számítógépét is könnyedén csatlakoztathatja – a kiváló hangzásért! Két trendi kivitelben kapható.
Megnézem
  
 
  • Kerek kisasztal, LED-es lábakkal
Energia: A+ (A++-tól A-ig)   
32 995Ft
Gyorsnézet
 
  

Amikor a zenéé a főszerep

Hangszerek kezdőknek & haladóknak

Köszöntjük az édességbárnál!

Hadd szóljon!

Technikai felszerelések bulihoz & ünnepléshez

Vissza a gyerekkorba

Star Wars kicsiknek & nagyoknak

 

Csillagok, csillagok!

Otthoni planetárium

Ez a kiváló minőségű lencserendszerrel rendelkező kis planetárium akár 10.000 csillagot is kivetít és a csillagképek vonalaival vagy azok nélkül mutatja be az északi félgömböt. Emellett a mindenkori csillagtérkép a látható csillagos égbolt havi beállítására szolgál. Azok számára pedig, akik a fényes csillagok alatt alszanak el, a kivetítő körülbelül 30 perc elteltével kikapcsol.
Megnézem

Az Erő legyen veled!

Star Wars Csillagromboló építőkészlet

Ez a klasszikus Star Wars trilógiából származó, 1:2.700 méretarányú Csillagromboló építőkészlet igazi kihívást jelent a tapasztalt építőknek. A közvetlenül összeépíthető elektronikai alkatrészek, valamint a hajtóművek és a felépítmények megvilágítására szolgáló LED-es megvilágítás az előre beprogramozott vezérlőegységgel együtt egy valósághű csatajelenet bemutatását teszik lehetővé. A hangmodullal autentikus csatazaj is előhívható.
Megnézem
 

Eljött a szórakozás ideje!

Darts, minikonzol & további játékok

Páratlan élmények

Ajándékok a technológia rajongóinak

Itt az ideje valami újnak

Okostelefonok & tartozékok

Ajándékötletek férfiaknak

  
      
    
    
 
   
  
  
     
    
  • 5 boxer alsónadrág szettben, fekete
Lapos, rugalmas derék puhán bolyhozott belső oldallal
5 995Ft
Gyorsnézet
  
    
    
   
       

Elegancia & csillogás

Alkalmi ruhák nőknek & gyerekeknek

 
 
  • Női boleró-kardigán, fekete
A nyakkivágáson mutatós strasszbetéttel
4 995Ft
Gyorsnézet
      
    
 
    
  • Fiú farmernadrág, kék
Tökéletes illeszkedés a belül állítható derékrész révén
6 995Ft
2 995Ft
Gyorsnézet

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.