Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Szuper órák szuper anyukáknak

Szuper ékszerek szuper anyukáknak

Szuper ruhák szuper anyukáknak

Szuper kiegészítők szuper anyukáknak

Szuper szépségápolási termékek szuper anyukáknak

  
 
2 piperetartó szettben, fekete és mintás
Strapabíró, letörölhető külső anyag
3 295 Ft Quickshop
 
Lábmasszírozó görgő
Egyszerűen masszírozhatók a lábak és a talpak reflexzónái
1 995 Ft Quickshop
  
Ionfunkciós hajkefe
Kíméletesen fésüli és simítja ki a hajat
4 295 Ft Quickshop
 
Elektromos hámréteg-eltávolító
Pillanatok alatt selymesen puha lábak
4 295 Ft Quickshop
 
Szempárna repcemagtöltettel
Ideális pl. jógagyakorlatok utáni ellazuláshoz
2 195 Ft Quickshop

Szuper kényelem szuper anyukáknak

Szuper éjszakák szuper anyukáknak

Szuper dekorációk szuper anyukáknak

 
 
Kárpitos fotel, lábtartóval, színes
Nordic termékcsaládunk tagja
114 995 Ft Quickshop
 
Kárpitos fotel, lábtartóval, sötétszürke
Nordic termékcsaládunk tagja
99 995 Ft Quickshop
  
  
Díszpárnahuzat
4 495 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
  
Nyomott mintás díszpárnahuzat
Eleje kiváló minőségű, aranyszínű nyomott mintával
3 495 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
  
  
 
 
  
 
Dísztál
Pl. gyümölcsök vagy kenyér tárolásához
2 995 Ft Quickshop
 
  
 
 
  
 
5 doboz szettben, levél mintás, különböző méret
Ideális ajándékcsomagolásként vagy rendszereződobozként
2 495 Ft Quickshop
 
Gyógytea termesztőkészlet
4 különböző teafűmag otthoni termesztéshez
2 295 Ft Quickshop
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
FSC® tanúsítással rendelkező papírt tartalmazó termékeink a JÓT TETTÉL címkét viselik, mert a papír előállításához példásan vezetett erdőgazdaságokból származó cellulózt használunk fel.

FÓKUSZBAN A JÖVŐ
Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei felelősségteljes erdőgazdálkodást garantálnak – a fától a késztermékig. Valahányszor FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír mellett döntesz, hozzájárulsz az erdő valamennyi fontos funkciójának fenntartásához. Abban is biztos lehetsz, hogy tiszteletben tartjuk az erdei munkások jogait, és biztonságos munkakörülményeket biztosítunk. A természet iránti szeretetből: kreatív ötletek papírból / kartonból.
Ami bőrünkkel érintkezik, annak JÓT TETTÉL jelöléssel kell rendelkeznie.
A Lenzing Modal® cellulózszál azt mutatja az utat és segít neked a környezetvédelemben – a maga különlegesen lágy és simulékony módján.

LÁGY A BŐRHÖZ ÉS KÍMÉLI A TERMÉSZETET
A Lenzing Modal® bükkfából kerül előállításra, egy oltalmazott technológiát használó termelési technológiával, az éghajlatot kímélő módon. Az eredmény? Teljes mértékben jó közérzet számodra és a bőröd számára.
KÍMÉLI AZ EMBERT ÉS A KÖRNYEZETET
A bőr egy különlegesen jó minőségű és strapabíró anyag. A termékben így sokáig lelheted örömödet. Bőrtermékeink cserzése krómmentesen történik. Ezzel egyfelől elkerülhető a környezet króm általi terhelése, másfelől az anyag egészségügyi kockázatai is kizárhatók mind a termelési országokban, mind számodra.
A Lenzing Viscose®-ból készült divat termékei esetén azonnal érzed, hogy JÓT TETTÉL. Mivel különösen lágy tapintással és simulékony eséssel tüntetik ki magukat.

A cellulózszálak azonban nem csupán a bőrnek nyújtanak kellemes érzetet, de a környezetnek is jót tesznek. Növényi nyersanyagokból készült. Ezeket alapvetően fenntartható forrásokból szerzik be. A termelés során mindig ügyelnek arra, hogy a magas fokú minőségi és környezetvédelmi szabványok rendelkezéseit betartsák.