Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 26 2017
Ajtókilincsre akasztható lánc

Ajtókilincsre akasztható lánc

Hatásos és biztonságos A biztonsági lánc klasszikusnak számít a lakások védelmére szolgáló védőeszközök között - és teljes joggal! Nagyon egyszerűen és oly módon biztosít nagyobb biztonságot a kémlelőnyílás nélküli ajtók számára, hogy az ajtót csak résnyire engedi kinyitni, amikor azt szeretnénk megtudni, hogy ki áll az ajtóban. Egyszerűen felszerelhető Az ajtókilincsre akasztható láncot egy edzett acélból készült biztonsági lánccal látták el, ezen kívül jobbra és balra záródó ajtókhoz is használható. Az eszköz ajtó és az ajtótok védelmének érdekében textilborítással készült és fúrás nélkül felszerelhető - ezáltal bérlakásokban is használható. Egy kilincsre akasztható biztonsági gyűrű biztosítja az ajtót. A textilborítású modell kizárólag a Tchibo-nál kapható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.