Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 3 2019
Akkumulátoros porszívó

Akkumulátoros porszívó

Kábel nélküli kényelem: ennek az igény szerint használható akkumulátoros porszívónak köszönhetően szó szerint magától elkészülnek a háztartási feladatok. Akár padló, kárpit, fuga vagy nehezen hozzáférhető sarok: a hosszabbítócső és a négy rátét révén kényelmesen használható az egész házban - kézi porszívóként is. A nagy teljesítményű 2.200 mAh lítiumon akkumulátor legfeljebb 25 percnyi intenzív munkavégzést garantál. A készülék kompakt méreténél fogva az elvégzett munka után könnyedén tárolható a szekrényben. Még helytakarékosabb, ha a falra akasztja - a készlet a megfelelő tartót is tartalmazza. Műszaki részletek 4 különböző rátét: padlószívó fej, fugatisztító fej, rátét olyan puha felületekhez, mint pl. az ágy, és rugalmas, 180°-ban állítható univerzális kefe Hosszabbítócső alumíniumból Levehető csipesz a fugatisztító fej és az univerzális kefe tárolásához Hálózati adapter Zajszint 74 dBA Vákuum max. 5,9 kPa Légáram max. 0,5–0,6 m³/perc Töltési idő kb. 6 óra Csak száraz szennyeződés összegyűjtéséhez használható
31 995 Ft
31 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek