Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Basics

KEDVENC ALAPDARABOK GYEREKEKNEK & KISBABÁKNAK

Gyerekdivat minden napra

 
néhány darab kapható
  • Kisgyerek esőkabát, sötétkék
Vízhatlan, szélálló és lélegző
8 495Ft
7 495Ft
Gyorsnézet
 
  • Fiú chino nadrág, kék
A belül állítható derékrész révén tökéletesen áll
6 495Ft
5 995Ft
Gyorsnézet
 
néhány darab kapható
  • Fiú chino nadrág, bézs
A belül állítható derékrész révén tökéletesen áll
6 495Ft
5 295Ft
Gyorsnézet

Kényelmes fehérneműk és hálóruhák

 
néhány darab kapható
  • Kétoldalas ágynemű gyerekeknek, rózsaszín
Különösen puha, könnyű és sima
7 495Ft
Gyorsnézet
 
néhány darab kapható
  • Kétoldalas ágynemű gyerekeknek, kék
Különösen puha, könnyű és sima
7 495Ft
Gyorsnézet

Babafelszerelés & kiegészítők

 
Sajnos már elfogyott
  • Bébi ajándékkészlet kisfiúknak
Finoman bordázott anyagból
6 495Ft
5 495Ft
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Cotton made in Africa textíliáink is a JÓT TETTÉL jelöléssel rendelkeznek, mivel segítik a fenntartható pamuttermesztést Afrikában. A kezdeményezés ott körülbelül 670.000 pamuttermelővel dolgozik együtt és a családtagokat is beleszámítva kereken 5,3 millió embernek nyújtanak segítséget saját maguk megsegítésére egy jobb élet érdekében.

SEGÍTSÉG KERESKEDELEMMEL
Társadalmi igazságosság, több bevétel a családoknak és környezetvédelem – Ezek a célok. A termelők képzéseken tanulják meg, hogy hogyan ültessék a pamutot hatékonyan és környezetbarát módon. A nagyobb terméshozammal és a magasabb bevételekkel saját erejükből javítják saját és családjuk helyzetét. Minél több pamutot vásárolnak, annál jobb, mivel a vállalatok által fizetett licencdíjakból a termelési helyszíneken pl. iskolákat támogatnak. Így amellett, hogy a kényelmes viseletű divatot magadnak vásárolod, másoknak jobb jövőt is ajándékozol.