Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 9 2018
Állólámpa, fekete, fehér ernyővel

Állólámpa, fekete, fehér ernyővel

Nyáron az esti szürkületben vagy naplemente után is sok kellemes pillanatokat tölthet el a kertben, az erkélyen vagy a teraszon - ez az állólámpa tökéletes megvilágítást biztosít mindehhez. Akkumulátorral működik és felakasztható A lámpa akkumulátorral működik, ezáltal igény szerint és kábel nélkül bárhova elhelyezhető, hogy kellemes, melegfehér fénybe boríthassa környezetét. 2 világítási fokozat A kültéri lámpa egy olyan háromfokozatú kapcsolóval rendelkezik a lámpaernyőben, amellyel be- és kikapcsolható, valamint fél fényerőre állítható. A töltésjelző lámpa információval szolgál arról, ha az akkumulátort tölteni kell, a padlókímélő szilikontalpaknak köszönhetően pedig még kényes padlóra is nyugodtan ráteheti. Energiamegtakarítás LED-ekkel Ezt a lámpát A energiaosztályba tartozó LED-es izzókkal látták el. 180 lumen, 1,8 kWh/1.000 h. Melegfehér kibocsátott szín.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.