Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 10 2016
Állólámpa

Állólámpa

Modern megjelenés a vörösréznek köszönhetően Ez az állólámpa a kiváló minőségű, vörösréz-hálós hatású ernyőnek köszönheti különlegességét. A lámpa egy olyan praktikus lábkapcsolóval működtethető, amely a bekötőkábelen található. A fémtalp alját egy padlókímélő filccel látták el, amely megakadályozza a padló megkarcolódását. Energiatakarékosság LED-ekkel A lámpát egy A++ energiahatékonysági osztályba sorolt, LED-es filament izzóval látták el:10.000 kapcsolási ciklus, 2.700 K színhőmérséklet. Nincs felfutási idő. A fényerősség nem szabályozható. Hossz kb. 105 mm, Ø kb. 60 mm, izzófoglalat E27. Ezt az izzót nem szabad a háztartási hőmérséklettel együtt kidobni.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 10/2016  Lakberendezés

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.