Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 34 2017
Állólámpa

Állólámpa

A fémből készült háromlábú állólámpát egy olyan függőlegesen beállítható lámpafejjel látták el, amely például egy kellemes olvasósarokban gondoskodik a célzott megvilágításról. A lámpa melegfehér fénnyel világító LED-es izzójával biztosít közvetett megvilágítást a lakótérben. A lámpaernyő aranyszínű belső oldala különleges hatást kelt. A be- és kikapcsoló az állólámpa lámpaernyőjén található. Padlókímélő műanyagtalpak akadályozzák meg a padló megkarcolódását. Energiamegtakarítás LED-ekkel Ezt a lámpát egy A+ energiaosztályú LED-es izzóval látták el 470 lumen, 7 kWh/1.000 h. Melegfehér kibocsátott fény.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 34/2017  Stílusos darabok otthonra

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.