Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 27 2015
Állópumpa, nyomásmérővel

Állópumpa, nyomásmérővel

Erre a pumpára mindig számíthat, ha kell egy kis plusz erő. Könnyen leolvasható nyomásmérővel látták el, valamint kerékpárgumi, gumimatrac, labda vagy gumicsónak felpumpálására is alkalmas. A pumpa a stabil, gumis markolatnak és a kihajtható, csúszásgátló talpnak köszönhetően nagyobb erőkifejtés esetén is könnyen és biztonságosan használható. Minden hagyományos szeleptípushoz használhatón A két szelepbetéttel ellátott dupla fej minden hagyományos szeleptípushoz használható. Három adapter és egy használati útmutató is tartozik a készlethez.
4 495 Ft
4 495Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 27/2015  Nyáron is aktívan!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek