Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 42 2017
Állótükör, ékszertartóval, fehér

Állótükör, ékszertartóval, fehér

Tükör kiegészítő tárolóhelyet biztosító tárolófelülettel és akasztós léccel Okos kombináció! Az, ami első pillantásra csupán egy tükörnek néz ki, közelebbről megszemlélve praktikus tárolási lehetőségnek bizonyul. Az állótükör hátoldalán például egy hajkefe tárolására szolgáló tárolófelület, valamint olyan öt akasztóval ellátott faléc található, amely például nyakláncok, táskák és sálak tárolására alkalmas. A váz kihajtható és levehető, ezáltal a tükör felállítható vagy falra rögzíthető. A falra erősítés keresztben és hosszában is történhet. A szétnyitás fémlánccal szabályozható. Vidéki stílusú bútor A tárolóhellyel ellátott állótükör vidéki stílusú termékcsaládunk tagja. Fazettacsiszolású tükörrel és lakkozott tömörfából készült kerettel látták el.
37 995 Ft
37 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Éjjeli szekrény, fehér

Vidéki stílusú termékcsaládunk tagja
36 995 Ft Quickshop

Fiókos szekrény, fehér

Vidéki stílusú termékcsaládunk tagja
89 995 Ft Quickshop

Ágynemű tároló, fehér

Vidéki stílusú termékcsaládunk tagja
49 995 Ft Quickshop