Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 29 2018
Állványos virágláda, többszintes

Állványos virágláda, többszintes

Mennyeien illatozó fűszernövények, kedvenc virágok és kúszónövények tarka keveréke - a gazdag virágtengerről szőtt álmok a legkisebb helyen is megvalósíthatók: ennek az állványos virágládának köszönhetően erkélyen termeszthető növényekhez való hagyományos méretű ládák sorakoznak egymás fölött. Belül perforált fóliával béleltek, fenéklapjuk pedig enyhén lejt - így sikeresen megakadályozzák, hogy összegyűljön bennük a víz. Az impregnált, időjárásálló tömörfenyőből készült állványos virágláda UV- és időjárásálló. Talpainak magassága állítható - belátás elleni védelemnek is kiválóan alkalmas.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.