Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 32 2015
Alumínium napozóágy

Alumínium napozóágy

Könnyű alumíniumváz Ezt pihenésre szolgáló könnyű fekhelyet négy különböző pozícióba állítható háttámlával látták el, ezért napozószékként is használható. Naplemente után az ágy könnyen összecsukható és helytakarékosan tárolható. Kivágással a fej számára a hason történő kényelmes fekvéshez A napozóágyat vízhatlan, letörölhető műanyagbevonattal látták el. Annak érdekében, hogy akár hason is kényelmesen lehessen feküdni rajta vagy könyvolvasáshoz is használható legyen, támláját párnázott kivágással látták el a fej számára. Háton történő napozáskor a kivágás egyszerűen bezárható - a fejpárna ekkor különösen kényelmes fekvést biztosít.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 32/2015  Bútorvásár

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.