Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 11 2017
Alumíniumserpenyő kerámia bevonattal, 28 cm

Alumíniumserpenyő kerámia bevonattal, 28 cm

Serpenyő kiváló minőségű GREBLON® CK2 tapadásmentes kerámiabevonattal Ezt a kiváló minőségű alumíniumserpenyőt részleges kerámiaborítású GREBLON® CK2 minőségi tapadásmentes bevonattal látták el: különösen hőálló, zsírszegény sütéshez ideális, megakadályozza az étel leégését és letapadását, valamint könnyen tisztítható. A serpenyő magas peremének köszönhetően nagyobb mennyiségű sült ételek elkészítéséhez és forgatásához ideális. Sokoldalú és erős főzőedény A serpenyő erős, vágás- és karcálló külső zománcozással és felülettel, valamint lángfogó kialakítással és szilikonbevonattal ellátott nyéllel rendelkezik. Mosogatógépben tisztítható, 180 °C-ig sütőben használható és - az indukciós főzőlapok kivételével - minden tűzhelytípuson használható. A védőbúra folyamatosan használható megkarcolódás elleni védőeszközként. Annak érdekében, hogy a serpenyőt sokáig használhassa, tartsa be a mellékelt ápolási útmutatóban leírtakat.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.