Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 7 2019
Analóg ébresztőóra, éjszakaifény-érzékelővel

Analóg ébresztőóra, éjszakaifény-érzékelővel

Analóg ébresztőóra halk másodpercmutatóval Ez az ébresztőóra észreveszi, ha beköszönt az éjszaka: olyan érzékelővel látták el, amely sötét esetén aktiválja a számlap energiatakarékos, minimális megvilágítását. Így a számlap és minden mutató láthatóvá válik, amint besötétedik. Ébresztési idővel-, óra-, perc- és másodpercmutatóval Az pontos idő és az ébresztési idő a hátoldalon beállítható, a némítás funkcióval és az ébresztés ismétléssel ellátott snooze gomb a kereten található. Itt egy további olyan gomb is van, amelynek segítségével az ébresztőóra LED-es háttérvilágítása maximális fényerejűre állítható.
4 995 Ft
4 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.