Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 5 2017
Asztal és fiókos ülőpad szett

Asztal és fiókos ülőpad szett

Az asztal és a pad helytakarékosan összetolható A szép és praktikus bútorokra vonatkozó legjobb ötletek mindig kis helyen születnek. Ez az intelligens szett egy asztalból és egy gurulós padból áll. Ha éppen nincs szükség a padra, gyorsan eltüntethető az asztal alatt. Két tágas fiókjával ráadásul rengeteg tárolóhelyet biztosít, kényelmes párnája pedig levehető. Nagy ötlet kis helyiségekhez Az asztal például a falhoz is állítható és tálalóként is használható a konyhában. Étkezéskor a padot egyszerűen kihúzzuk az asztal alól - máris kész az étkezőasztal. A padot erős, gumírozott görgőkkel, a fiókokat pedig golyós fém fiókcsúszókkal látták el.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 5/2017  LEÁRAZÁS ÚJRATÖLTVE

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.