Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 28 2018
Asztal és fiókos ülőpad szett

Asztal és fiókos ülőpad szett

Ez a kis helyiségekbe tervezett bútorcsaládunkhoz tartozó szett egy olyan asztalból és egy olyan hozzáillő padból áll, amely a padlókímélő bútorgörgőknek köszönhetően az asztal alatt tárolható és bármikor kihúzható. A pad olyan golyós fiókcsúszókkal és valódi bőr hatását keltő matt barna fogantyúpántokkal ellátott két tágas fiókkal rendelkezik, amelyek további tárolóhelyet biztosítanak. Strapabíró Az elegáns és kiváló minőségű kárpitozással készült padot strapabíró huzattal látták el. Mindkét bútor strapabíró, kopásálló műanyagélekkel rendelkezik. Az asztal alatti kopásálló, padlókímélő műanyagtalpak kellő stabilitásról gondoskodnak.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 28/2018  Tárolási tippek & ötletek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.