Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 45 2015
Asztaldekoráció-készlet

Asztaldekoráció-készlet

A modern asztaldekorációk legszebbike! A teamécsesek valódi gyertyafényét hangulatosan emeli ki az üvegtartó belsejében található LED-es díszág meleg fénye. Annak érdekében, hogy a kényes asztalfelület ne karcolódjon meg, csúszásgátló, bútorkímélő filctalpakkal is ellátták. Díszággal - külön is használható A vörösfenyő tobozokkal és díszbogyókkal ellátott díszág külön is használható, így sokféle dekorációs lehetőséget kínál. Vezeték nélkül, egy be-/kikapcsolóval ellátott, diszkrét elemtartó gömb segítségével működtethető.
3 495 Ft
3 495Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 45/2015  Adventi előkészületek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek